Cosichem & Analitical

In multe sectoare ale industriei chimice, biochimice, farmaceutica si altele este necesara testarea noilor formulari la scara mica inainte de a incepe productia la scara larga.

Sistemele de reactoare sunt modulare si au in contin urmatoarele componente:

 1. Stand
  Toate sistemele au un stand cu ajustarea electrica a inaltimii pentru motor, sistemele de etansare si partile componente ale capacului.

 2. Reactor
  Se face dupa specificatia clientului din sticla din borosilicat sau otel inox, cu perete simplu sau dublu, facut pentru vacuum sau presiune cu un volum intre 1 - 50 litri.

 3. Tehnologia de angrenare
  Puterea motorului in functie de aplicatie poate fi de la 0.55 kW la 4.0 kW (anti-ex la cerere), viteza in functie de aplicatie, ajustarea vitezei se face cu ajutorul convertoarelor de frecventa moderne.

 4. Dispozitivul de amestecare
  Din otel inox sau PTFE: disc dispersor, elice, agitator tip ancora, lamele tip turbina, si altele

 5. Ansamblul capacului si accesorii
  Fitinguri, vizoare, iluminare, manometru, supape, tuburi, supape de scurgere, sisteme de vacuum si dozare in functie de specificatiile clientului.

 6. Tehnica de masurare
  Noul panou de comanda cu tehnologia C este disponibil pentru masurarea temperaturii, cuplului (analog viscozitatea), puterii folosite, vitezei si viteza periferica a dispozitivului de amestecare. Mai mult, valori cum ar fi pH-ul, valoarea Redox, presiunea, etc. pot fi masurate si controlate

  Fiecare sistem tip reactor este construit la comanda. Pentru un sistem functional clientul trebuie sa trimita specificatiile detaliate pentru punctele 2-6.